Mycobois
links

         

 

 

 

'De moestuin volgens Wim' op Vier
Wim Lybaert ent en oogst oesterzwammen en shiitake's in de aflevering 'Pure herfst op het bord' . Oesterzwammen en shiitake's krijgen een plaats in zijn tuin en ook in zijn boek 'Mijn moestuin' dat je bij ons kan inkijken.

V.E.L.T. v.z.w.
Voor VELT geven wij af en toe vormingen, zowel over het natuurlijk telen van paddenstoelen op hout als over het eenvoudig zelf maken van teeltsubstraten voor meerdere soorten .

Biosano bvba
(België) uitgebreid assortiment van biologisch gecertificeerd zaadgoed van groenten, bloemen, kruiden, groenbemesters en kiemgroenten, paddenstoelenbroed, plantgoed en pootaardappelen
VELT-leden krijgen een korting van 10% op de bestelling van zaadgoed, plantgoed en pootaardappelen

Het Voedselbos v.z.w.
(belgië)Aan de rand van het Lozerbos in Kruishoutem geeft Bert Dhondt regelmatig workshops over het kweken van paddenstoelen.

www.zaadhandelvanderwal.nl.
(Nederland) online bio- en gangbare zaden bestellen van groenten, kruiden, bloemen en verder pootgoed en pluggen van oesterzwam en shiitake, beide soorten zowel in eenheden van 50 als van 200 stuks.

www.groenetakkken.nl.
(Nederland) Groene Takken gaat graag op pad om alles te laten zien en te vertellen over “Eetbaar Hout”. Workshops, entdemonstraties, proeverijen en lezingen zorgen voor een bijzondere en onvergetelijke belevenis.

Tuinhier
Ook voor Tuinhier, Vlamse vereniging van tuinliefhebbers, geven wij af en toe vormingen over het kweken van paddenstoelen.

 

 

 

 

terug naar startpagina